donderdag 7 juni 2018

DE WEBWINKEL IS OPEN!

Lieve mensen, wat was het gezellig, inspirerend en hartverwarmend afgelopen zaterdag op het derde Brei- en Haakfestival in Arnemuiden. We hebben ervan genoten en we hopen dat iedereen die op bezoek kwam dat ook heeft gedaan.

We kunnen allemaal nog even nagenieten via het blog van Blij dat ik Brei.

Volgers van het blog van Jeanet hebben vast het relaas over de 'verdwenen bollen' gelezen. Het is niet dat er geen moeite is gedaan voor die bollen: Jeanet heeft gebeld, gemaild, Johanna heeft gemaild, gebeld en nog eens gebeld, Anja is op zoek geweest naar het 'grote depot' van DHL, Stefanie toog naar de Mortiere in Middelburg naar het 'kleine depot' van DHL (en trof daar alleen een dichte deur...). En die bollen? De nazending werd 's middags om half drie geleverd 😱.

Wij willen het graag beter doen dan de fabrikant/ verkoper van die bollen. Daarom duurde het ook even vóór we het volgende wereldkundig kunnen maken. Maar nu kunnen we jullie laten weten:




Dat was eigenlijk vorige week al zo, maar toen bleek er nog een link niet te werken. Dus hebben we snel de shop weer offline gezet. Maar: nu werkt alles zoals het zou moeten werken. Dus.. eindelijk kan het patroon van Het Beddengoed van Tante Zoet nu digitaal besteld en betaald worden!




Het patroon kost € 7,50. (Écht waar! Da's geen geld toch 😉?) Je kunt betalen met iDeal, Bancontact, Sofort banking en PayPal.

Verder: voor de aankoop van patronen hoef je geen account aan te maken, maar het mág wel. Als je iets besteld en betaald hebt ga je direct door naar de download pagina (daar kun je de factuur en je patroon  downloaden) én je ontvangt de factuur en de download eenmalig in je mailbox.

Zonder account en zonder factuur kunnen we je in een later stadium niet meer helpen aan een zoekgeraakt patroon of met vragen. Wij hebben immers je gegevens niet opgeslagen. In verband met de wet op de privacy gaan wij er van uit dat bezoekers van onze webshop zonder tegenbericht geen bezwaar maken tegen het tijdelijk opslaan van hun gegevens. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om bestellingen te kunnen bezorgen. Na een periode van 6 maanden worden deze gegevens verwijderd.

Appeltje -  eitje (hopen we).


1 opmerking:

Anique zei

Abonnement gekocht. Ik verheug me er nu al op!