dinsdag 18 mei 2021

Babydekentje Adriana

Regen, kou, wolken en nat gras.. de afgelopen tijd waren de omstandigheden voor het maken van foto’s nou niet echt uitnodigend. Het was lang wachten op een mooie dag met zon en warmte, met daarbij ook nog eens ruimte in de agenda. Maar toen die dag eenmaal aanbrak was het genieten van ons kleine fotomodel Benjamin.. en natuurlijk van ons nieuwe patroon: Babydekentje Adriana!

We togen naar Zuid-Beveland, naar Hoeve van der Meulen, de plek waar wij de originele deken in de bedstee vonden. Geen betere plek om ons babydekentje op de gevoelige plaat vast te leggen, toch?










Ons kleine fotomodel gedroeg zich werkelijk voorbeeldig! Tegen de tijd dat hij moe werd namen we nog wat foto’s van het dekentje in de boerderij zelf. Mooi om te zien hoe de zachtgele tint van het dekentje precies overeenkomt met de gele tint van de deuren, dat hebben we toch maar even goed uitgezocht!



Babydekentje Adriana is gebreid van Annell Miami, dit garen is een mix van 60% katoen en 40% acryl. Lekker praktisch dus, en goed uitwasbaar. Het fijne van dit garen is dat het ook heel geschikt is voor de  zomertijd. Het formaat van het dekentje is 85 x 115 cm.

Het dekentje is gebreid in een pauwensteek, en heeft aan de zijranden puntjes van ajour. Het ziet er misschien best wat ingewikkeld uit, maar is relatief eenvoudig te breien!

Natuurlijk kun je dit dekentje ook in andere kleuren breien, en van ander garen. Hiervoor kun je contact opnemen met Jeanet van BLIJ DAT IK BREI. Koop je het garen bij haar, dan krijg je het patroon van babydekentje Adriana er gratis bij. Het losse patroon koop je HIER.

Met dank aan onze hulptroepen Riet Andreus en Linda van Keulen-Meerman!

3 opmerkingen:

Truus zei

Een mooie foto reportage geworden,maar dat kan niet ander met zo'n fotomodel en prachtig dekentje!

Op naar een volgend project!
Gezellige dag!
groetjes, Truus uit Drenthe

sylvia zei

Wat een leuk blogje! Het dekentje is schattig, en het fotomodel aanbiddelijk!

Jos Heijnen zei

18-05-2021,
ik heb vanmorgen het patroon van het dekentje gekocht. maar toen ik het wilde downloaden klapte het internet eruit. Nu heb ik het patroon niet.
Kunt u dit nogmaals doormailen . bij voorbaat dank.