dinsdag 6 maart 2018

PRIMEUR EN VRIJKAARTJES


Wat een leuk en opwindend nieuws hebben wij te melden! 


Op vrijdag 6 april zullen wij, Anja en Stefanie, een hele dag met onze stand op de Knit&Knot Beurs in Tilburg aanwezig zijn! 


En niet alleen wíj zijn er die dag, ook Jeanet van Blij dat ik Brei staat 3 dagen op deze superleuke beurs! 
Kunnen we er een gezellig Zeeuws Feestje van maken ;o)


Natuurlijk nemen wij de Zeeuwse Deken mee. Maar… niet alleen déze deken zal er te bewonderen zijn… 

Wij hebben die dag namelijk EEN PRIMEUR!! 

Na het ongelofelijke succes van de Zeeuwse Mee-Brei-Deken presenteren wij vrijdag 6 april met veel trots onze nieuwe 'BOM'!


Zijn jullie al nieuwsgierig? Kom dan gezellig vrijdag 6 april langs bij onze stand! 

Natuurlijk kun je die dag bij ons terecht voor de verkoop van onze patronen van de Zeeuwse visserstruien en de Zeeuwse Deken. En als je praktische vragen hebt of hulp nodig bij het breien van de blokken van de Zeeuwse Deken dan helpen wij je ook gráág verder.

VRIJKAARTJES!
Omdat we zóveel zin hebben om weer op deze geweldig leuke beurs aanwezig te zijn én omdat we het zo spannend vinden om onze PRIMEUR aan jullie te laten zien bieden wij 2 personen 2 vrijkaartjes aan!

Wil je in aanmerking komen voor 2 vrijkaartjes voor de Knit&Knot Beurs op 6-7-8 april 2018 in Tilburg? 
Laat dan vóór maandag 26 maart een reactie achter op ons blog of op de (besloten) Faceboek Groep. Laat ons weten met wie jíj graag een dagje gratis naar deze beurs zou willen gaan en misschien win jij wel 2 vrijkaartjes!

16 opmerkingen:

De Breimeisjes zei

Wat leuk! Ik vind het altijd te ver, maar toen ik las dat Jeannet 2 x 3½ uur had gereisd naar Zwolle, dacht ik: "Wat zij kan, kan ik ook".
Dus het zit er dik in dat ik kom, ik mag logeren bij m'n vriendin in 't midden des lands en dan gaan we samen, hoe leuk is dat! Dat is Annemiek. Ik zal haar op Facebook even taggen. Maar ik reageer hier ook even.
Erg leuk en ik ben heel benieuwd! Ik weet alleen niet of we op vrijdag komen...
Groetjes,
Akkelien

nifel17 zei

Wat een ontzettend leuk idee!. Ben heel benieuwd naar de BOM en wil graag de stand van Jeannet bezoeken. Ik kom dan samen met (handwerk)vriendin Nelleke.

Vriendelijke groet, Tineke

Anoniem zei

Met Joke de Visser we gaan samen altijd de beurzen langs.En wij willen de BOM ook graag bewonderen.
Groetjes Elly Provoost.

Anique Martens zei

Ik ben heel erg benieuwd naar de BOM!! Ik zou heel graag met mijn moeder gaan, een gezellig dagje uit met veel inspiratie :)
Groetjes, Anique

Ronin zei

Natuurlijk wil ik naar Tilburg komen en helemaal als ik een vrijkaartje win. De BOM lijkt me geweldig dus zien doet maken? :-)
Helaas kom ik alleen. Mijn zusjes zijn niet van handwerken. Ik des te meer.
groet,
Viv

knorretje57 zei

de datum staat al in mijn agenda, heb er zijn in , mijn portemonnee iets minder denk ik ;) maar dat komt goed ( hihihi) ik zou het leuk vinden om samen met mijn man of samen met mijn schoonzus te gaan, maar lekker alleen snuffelen is ook niet verkeerd dus ik zie nog wel, hoop jullie dan te ontmoeten

Françoise zei

De datum staat in mijn agenda, samen met zoonlief van 11 op stap.Heb hem sokken beloofd, dus moeten wol kiezen!

Karin zei

Ook ik loot graag mee, ben super nieuwsgierig, ook naar de BOM. Ik neem dan mijn nieuwe kennis Carla mee, die op zoek is naar ecologisch verantwoord garen

Carina zei

Oh wat leuk!! Natuurlijk wil ik naar de beurs,samen met mn zus om weer een hoop nieuwe wolletjes, bolletjes en ideeën op te doen. En we zijn altijd in voor Zeeuwse producten!

Ria zei

Ook ik wil graag naar de beurs en dat zou ik met de vrijkaartjes samen met mijn dochter willen doen om weer nieuwe wol aan te schaffen! Ik hoop jullie daar te ontmoeten.

Marbada zei

Ook ik wil graag meedoen met deze 'beurs aanbieding'.Lekker weer eens langs al doe mooie spullen struinen. Ik heb maar 1 kaartje nodig want helaas zijn de andere niet van het breien of haken. 😉

Margreet de Groot-van Belzen zei

Leuk om jullie onderzoek naar 'Zeeuws goed' te volgen! Ik heb het zwarte avonddoekje dat ik van mijn oma erfde maar weer eens opgezocht. Nu ben ik heel benieuwd naar de BOM. Graag kom ik naar Tilburg om er meer van te zien en horen. En zo'n beurs is sowieso heel inspirerend!

Anoniem zei

Ben heel benieuwd hoe het eruit gaat zien. Ook een erg leuk idee. Als ik de kaartjes win kan ik kiezen wie ik mee vraag. Nellianne

De Breimeisjes zei

Inmiddels heb ik al kaartjes, dus ik hoef niet meer mee te dingen bij jullie. Ik ga op vrijdag, dus zal jullie helaas niet ontmoeten. Jeanet ga ik zeker op zoeken!
Nogmaals groetjes,
Akkelien

Zeeuwse visserstruien zei

Hallo Akkelien, wij zíjn er juist op vrijdag ;o)!! Jeanet is er alle drie de dagen, wij alleen op vrijdag 6 april. Tot dan?!?

De Breimeisjes zei

Ja, vergissing.... Ik wilde eigenlijk graag op vrijdag, maar bedoelde dus zaterdag ;-)
Groetjes!