donderdag 15 november 2018

Bel, bel

Bel, bel...het was een bijzondere dag vandaag. Vanmorgen vroeg vertrokken we richting Middelburg, bepakt en bezakt met koffers, foto's, tassen; we hadden aan auto vol.

Met een parkeervergunning op zak mochten we met de auto tot aan het bordes van het prachtige stadhuis van Middelburg rijden. Dat moet je normaal eens proberen ;-).


Wat gingen we toch doen, daar in Middelburg in alle vroegte?







We waren uitgenodigd om op een internationale bijeenkomst voor een nieuw project van de Europese Unie een kraam te vullen en een presentatie te houden. Deze kans konden we natuurlijk niet voorbij laten gaan. De deelnemers komen uit alle delen van Europa, van Finland tot Cyprus en van Duitsland tot Portugal. Wij hebben daarom ons Engels maar eens flink afgestoft.


Wat dit nieuwe project - CHERISH genaamd - voor ons precies gaat betekenen weten we nog niet. Cultureel erfgoed en nieuwe toepassingen, dat past wel in ons straatje.


We hebben wel hele mooie dingen gezien die je met 'afval' kunt maken. Zeeuws blauw beschilderde oesterschelpen en gevriesdroogde zalmhuiden.



Dat we voor de lunch ook werden uitgenodigd in 'Hard en Ziel' was een kers op de taart! En daar mag je gewoon lekker met je handen eten ;)




Maar toen bleek de taart nog niet op, want van chef kok Edwin Vinke kregen we ook nog een schitterend boek.


En  zo was ineens de middag een eind op streek. Jeanet ging in gestrekt draf naar de winkel in Arnemuiden, want daar stond die avond weer een brei- en haakclub gepland.


Wat nog overbleef waren de restjes in de gang die nog moesten worden opgeruimd. En... dat kan bést tot morgen wachten, vonden we ;)!

Geen opmerkingen: