maandag 11 februari 2019

De dag erna

Lieve mensen, wat hebben we genoten afgelopen zaterdag bij de Theevisite van Tante Zoet.
Wat was het gezellig druk, maar nooit té druk, bij Atelier Jaffari. En wat jammer dat we toch nog een aantal mensen moesten teleurstellen bij de presentatie. Zij konden er echt niet meer in en aanwezig zijn bij de presentatie in het Stadthuys.

Het zat werkelijk bommetjevol. We hebben nog geprobeerd er een stukje aan te breien, maar dat is helaas niet gelukt.

Dank jullie wel voor al het moois wat we mochten zien, voor jullie enthousiaste verhalen, de breiwerken die we mochten bekijken en fotograferen.


Dank je wel Jeanet voor je gastvrijheid bij de 'inloop' en de vrijwilligers van Museum Arnemuiden voor de geweldige organisatie in en rond de trouwzaal.

Inmiddels zijn de stofwolken neergedaald en hebben wij uitgepakt en opgeruimd. Tot onze grote verrassing staat er ook vandaag weer een groot artikel in de PZC.


Het online artikel, maar zonder de foto's hierboven, vinden jullie hier.


Wat er níet in de PZC staat, maar wat tijdens de theevisite wel een bijzonder hoogtepunt was, waren de avonddoekjes van  (de schoonmoeder van) Christien Zuidweg en (de moeder van) mevrouw De Dreu.


We zijn er mee bezig! En met deze cliffhanger sluiten we af. Zodra we meer nieuws hebben horen jullie van ons!

Foto's van Annemarie Joziasse - de Boer, Stefanie Huibregtse, Lex de Meester (papieren artikel), Martin van Dijke (online artikel)

2 opmerkingen:

Suzan De Jager zei

Het was ook erg leuk, diverse mooie dingen voorbij zien komen. Ik heb ervan genoten, bedankt Stefanie, Anja en Jeanet

Gonneke zei

Wat een geweldige middag! Ik heb genoten van de lezing, de theevisite en de fijne sfeer. Deze ode aan onze oermoeders en het weer levend maken van de verhalen is een pracht opdracht! Dank Stefanie, Jeanet en Anja. Ik wens jullie heel veel succes met jullie zoektocht.

HG, Gonneke