dinsdag 5 februari 2019

Afwegingen en voorbereidingen

Deze afgelopen weken staan volledig in het teken van de voorbereidingen voor de Theevisite bij Tante Zoet. Bij die voorbereidingen maken we regelmatig de nodige afwegingen…

Hoeveel mensen zouden er gaan komen? 
Hoeveel mensen passen er in de winkel van Jeanet?
Hoe lang zouden mensen het leuk vinden om naar ons te luisteren?
Hoeveel tijd denk je dat wij kunnen volkletsen ;)?

Haha.. en ga zo maar door!


Nu het bijna zaterdag wordt kunnen we eigenlijk ook niet meer wachten, zo leuk vinden we het allemaal! We hebben er echt zin in om jullie te ontmoeten en al jullie breiwerk en avonddoekjes in het echt te bewonderen!! Ook de regio kranten en Bodes besteden aandacht aan de presentatie: hoe leuk is dat!




We horen her en der dat mensen er nog over aan het nadenken zijn of ze wel of niet naar de presentatie gaan komen, en dat ze op zaterdag zelf wel zien, of dat gaat lukken. 
(Weer zo’n afweging ;)

Wil je alléén naar de Theevisite in de winkel van Jeanet komen, om gezellig samen te breien en haken, dan is dat geen enkel punt. Vanaf 11 uur tot 16 uur is iedereen doorlopend welkom. Let wel: de winkel is zo groot als de ruimte strekt!!


Máár: wil je óók naar de presentatie van Anja en Stefanie in Museum Arnemuiden gaan? 


Hou er dan rekening mee dat de verkoop van de tickets zó hard loopt, dat we niet kunnen garanderen dat er zaterdag nog kaartjes aan de zaal verkrijgbaar zijn! Het aantal is nu écht beperkt, dus als je zeker wil zijn van een plekje wacht dan vooral NIET TE LANG!

Donderdagavond 7 februari om 18.00 uur sluiten wij de verkoop van kaartjes via onze webshop. Dit heeft te maken met de tijd die wij achter de schermen nodig hebben om de bestellingen te verwerken. Bestel je op vrijdag, dan lukt het ons niet meer om je kaartje op tijd in je mailbox te krijgen.
In de winkel van Jeanet zijn momenteel nog een aantal papieren kaartjes te koop. Als er híer nog kaartjes van over zijn worden deze zaterdag vanaf 13.45 uur aan de zaal verkocht.

Tot.. zaterdag?

1 opmerking:

De Breimeisjes zei

Heel veel voorpret en plezier gewenst!
Ik ben er niet live bij, maar hoop later een verslagje te lezen bij jullie of Jeanet!
Groetjes,
Akkelien