maandag 28 januari 2019

In de krant!

Over fotografen gesproken... jullie geloven het misschien niet, maar ook afgelopen zondagmorgen was het weer raak!
Nadat we de nodige persberichten hebben rondgemaild over de Theevisite bij Tante Zoet laat de PZC ons weten dat ze graag aandacht aan ons nieuwe project wil besteden. Of we tijd hebben voor een interview...

Anja zit net toevallig dit betreffende weekend in Engeland, en Stefanie gaat met haar dochter een weekendje naar Rotterdam. We wringen ons in allerlei bochten om toch gehoor te kunnen geven aan dit leuke verzoek! En zo komt de redacteur bij Stefanie langs voor een uitgebreid interview, nét nog voordat zij vertrekt. Er volgt een gezellig gesprek waarbij de tijd vliegt. Nu de foto's nog..

De fotografen blijken een dag te staken., het wordt dus lastig om iets af te spreken. Plus wij moeten ook nog een 'model' vinden die ons breiwerk wil showen. Een model dat dan wel precies op dat tijdstip beschikbaar is... Na de nodige appjes en belletjes blijkt gelukkig dat Miriam, de dochter van Jeanet, fotomodel wil zijn.

En zo wordt - uit nood - op zondagmorgen afgesproken voor de fotoshoot. Helaas. Het regent pijpestelen. Uit nog meer nood wordt nu Stefanie's woonkamertje verbouwd, en met de nodige improvisatie probeert de fotograaf ons breiwerk kunstig vast te leggen. De houtkachel snort, de temperatuur loopt gestaag op en de fotograaf en Miriam worden steeds warmer en roder..

Gelukkig komt alles tot een goed eind. Ook poes Lily wordt nog ingeschakeld als model. Met de nodige hapjes wordt zij verleid om op Het Beddengoed te gaan liggen.. het levert grappige taferelen op! Helaas zal zij de krant niet weten te halen ;)


Tot onze grote verrassing vinden wij vanmorgen een levensgroot artikel in de PZC! Plus een aankondiging op de voorpagina! Wat geweldig!!Inmiddels stromen de positieve reacties aan alle kanten binnen!

Wil je het artikel digitaal lezen? Dat kan in de Zeeuwse Dekens Groep op Facebook, en HIER.

Wil je naar de presentatie komen op 9 februari om 14.00 uur in Museum Arnemuiden? Tickets kopen kan HIER!

1 opmerking:

Anoniem zei

Een heel leuk en informatief artikel.
Het breiwerk komt echt prachtig uit.
Mijn complimenten!

Groet, Nellie