donderdag 7 juni 2018

De WINKEL

Lieve mensen, wat was het gezellig, inspirerend en hartverwarmend afgelopen zaterdag op het derde Brei- en Haakfestival in Arnemuiden. We hebben ervan genoten en we hopen dat iedereen die op bezoek kwam dat ook heeft gedaan.

We kunnen allemaal nog even nagenieten via het blog van Blij dat ik Brei.

Volgers van het blog van Jeanet hebben vast het relaas over de 'verdwenen bollen' gelezen. Het is niet dat er geen moeite is gedaan voor die bollen: Jeanet heeft gebeld, gemaild, Johanna heeft gemaild, gebeld en nog eens gebeld, Anja is op zoek geweest naar het 'grote depot' van DHL, Stefanie toog naar de Mortiere in Middelburg naar het 'kleine depot' van DHL (en trof daar alleen een dichte deur...). En die bollen? De nazending werd 's middags om half drie geleverd 😱.

Wij willen het graag beter doen dan de fabrikant/ verkoper van die bollen. Daarom duurde het ook even vóór we het volgende wereldkundig kunnen maken. Maar nu kunnen we jullie laten weten:

DE WEBWINKEL IS OPEN!!

Dat was eigenlijk vorige week al zo, maar toen bleek er nog een link niet te werken. Dus hebben we snel de shop weer offline gezet. Maar: nu werkt alles zoals het zou moeten werken.

Daarmee is de digitale inschrijving voor het BeddenGoed van tante Zoet geopend.

Wat moet je doen?
Ga naar de website van de Stichting Zeeuwse Visserstruien

Daar vinden jullie van alles en nog wat, maar het abonnement voor de BOM: het BeddenGoed van tante Zoet vinden jullie hier.Aanklikken wat je hebben wil, doorgaan naar bestellen (het wijst zich eigenlijk vanzelf).
LET OP!! Om deel te nemen aan het BOMbonnement MOET je een account aanmaken. Het eerste deel - met de algemene informatie - kun je direct downloaden. Vanaf september gaan we van start met de patronen. Hoe en wat vinden jullie allemaal in de algemene aanwijzingen.

Het abonnement kost EENMALIG € 7,50 (écht waar! Voor alle delen, geen geld toch 😉?)Via je eigen account (inloggen) kun je bij het abonnement en kun je later de delen met patronen downloaden.

Je kunt betalen met iDeal, Bancontact, Sofort banking en PayPal.

Verder: voor alle losse patronen hoef je geen account aan te maken (het mág wel). Als je iets hebt besteld en betaald ga je direct door naar de download pagina (daar kun je de factuur en je patroon downloaden) én je ontvangt de factuur en de download eenmalig in je mailbox.
Zonder account en zonder factuur kunnen we je in een later stadium niet meer helpen aan een zoekgeraakt patroon of met vragen. Wij hebben immers je gegevens niet opgeslagen.

Appeltje -  eitje (hopen we).


1 opmerking:

Anique zei

Abonnement gekocht. Ik verheug me er nu al op!