woensdag 13 juni 2018

Gratis patroon Omslagdoek!


Bugjes. Het is een woord wat de laatste weken veelvuldig in onze gesprekken, mails en appjes te vinden was. Want, we hadden er last van!

Het lijkt zo makkelijk: Men make een webshop. Maar het blijkt een ongelofelijk lang, lastig en ingewikkeld proces te zijn, dat gelukkig zorgvuldig uitgevoerd werd door onze held Simon.
Maar toch.. die bugjes hè, die bleven maar de kop op steken. Waardoor er steeds kleine dingetjes niet goed ‘liepen’, of mis gingen. En tja.. zo’n heel proces van bestellen en betalen móet natuurlijk vlekkeloos verlopen!

Net toen we op het Brei en Haak Festival van Jeanet in Arnemuiden dachten dat we konden melden dat de nieuwe webshop geopend was, zat er blijkbaar toch weer een ‘bugje’… 
Dus moesten we ons ongeduld verbijten, en de opening uitstellen.

Maar inmiddels is – hieperdepiep! - onze webshop nu ruim een week geopend en hebben vele mensen de weg erheen al weten te vinden. We ontdekten dat er nog een paar kleine aanpassingen nodig waren in het hele bestelproces maar, zoals het er nu uit ziet kan er niks meer mis gaan!

Om dát te vieren willen we jullie graag het net nieuw gemaakte patroon van de Omslagdoek van Tante Zoet, waar we al eerder over schreven, tot het einde van de maand juni gratis aanbieden.


Je vindt het patroon hier.  
Hoe kun je dit gratis patroon verkrijgen en opslaan op je computer?

1. Sla het patroon als ‘screenshot’op. Een uitgebreide handleiding hierover vindt je hier
2. Je kunt ook elk van de drie afzonderlijke pagina’s opslaan door met de rechtermuisknop op elke aparte pagina te klikken. Maak dan de keuze: ‘Afbeelding opslaan als…’. Sla vervolgens de afbeelding op je computer op, op de plek waar jíj het patroon wil bewaren.

Dit gratis patroon is tot 1 juli beschikbaar.

Bij het aanbieden van dit gratis patroon is het voor ons helaas onmogelijk om belangstellenden persoonlijk advies te geven over de wijze van opslaan. Zie hiervoor bovenstaande info.

Toch liever het patroon als compleet pdf? Dan is het voor € 2,50 te koop in onze nieuwe webshop!


3 opmerkingen:

Truus zei

Dank je wel voor dit gratis patroon!
Veel succes met dit nieuwe project en een goed weekend
groetjes,Truus uit Drenthe

Ingrid Van Kaam zei

Wat leuk dat je dit patroon gratis geeft aan ons.
Heb hem opgeslagen hoor. Nogmaals dankjewel en succes met de webshop.

Pam zei

Hartelijk dank voor het patroon! Ik lees jullie site met veel plezier en wens jullie veel succes met de webshop!