dinsdag 28 mei 2019

Brei- en Haakfestival Arnemuiden


Jullie hebben het vast wel meegekregen: op dit moment zijn de voorbereidingen in vólle gang voor het BREI- EN HAAKFESTIVAL in Arnemuiden, dat zaterdag 1 juni zal plaatsvinden op de Markt bij de winkel van Jeanet Jaffari.


Helaas kan Anja er die dag niet bij zijn, maar Stefanie zal wel aanwezig zijn namens Stichting Zeeuwse Visserstruien! Zij heeft er hartstikke veel zin in, en zij is net zoals Jeanet al druk bezig met alle voorbereidingen.

Anja, Stefanie en Inge Editie 2018

Natuurlijk neemt Stefanie het Beddengoed van Tante Zoet mee: 3 stuks zelfs, van verschillende materialen. Ben je nieuwsgierig naar de diverse uitvoeringen? Dan ben je van harte welkom bij de tafel van Stichting Zeeuwse Visserstruien!



Natuurlijk neemt Stefanie nog veel meer mee, zoals het allernieuwste patroon Katharina, de avonddoekjes Wanne, Martina en Pieternella, en alle moderne uitvoeringen hiervan.


De patronen van al dat prachtige brei- en haakgoed zijn op het Brei- en Haakfestival tegen contante betaling te koop (wij versturen ze dan vervolgens na afloop per mail naar je op).

MAAR, ZOALS ALTIJD KRIJG JE DE PATRONEN GRATIS ALS JE HET GAREN BIJ JEANET KOOPT!

Het BREI-EN HAAKFESTIVAL begint om 11 uur en rond 16 uur sluiten we af en gaan we opruimen. Het ziet er naar uit dat het een prachtige, zonnige dag gaat worden, dus uitermate geschikt om gezellig met elkaar een dagje te handwerken, inspiratie op te doen, leuke aanschaffen te doen, een workshopje te volgen en andere creatievelingen te ontmoeten!


Zien we je zaterdag? Tot dan!!

Geen opmerkingen: